thuisverpleging, Helchteren, Houthalen, Peer, Hechtel, verpleging, verpleegster, verzorging, thuis, verpleging, Pedicure, Medische, voetverzorging, zelfstandig, palliatieve, wondzorg, Kathleen, Gregoor, zorg, centraal
0468 17 38 08 | Kathleen Gregoor

info@uwzorgcentraal.be

Betalingswijze

Derdebetalersregeling

U hoeft niet wakker te liggen van de betaling. Alle diensten van thuisverpleging die wij leveren met uitzondering van pedicure, worden door alle ziekenfondsen volledig vergoed.

We werken met de derdebetalersregeling. Dit wil zeggen dat de onkosten voor uw thuisverpleging rechtstreeks met uw ziekenfonds worden geregeld en u niets hoeft te betalen. We werken samen met alle ziekenfondsen.

Uw ZORG Centraal! neemt u bovendien alle zorgen uit handen, zoals de administratie rond de betaling. Wij beschikken over de nodige formulieren om dit voor u in orde te maken.

Iedereen in België is aangesloten bij een ziekenfonds. Werkt u in loondienst, bent u zelfstandige, krijgt u een uitkering van het OCMW, bent u invalide of ontvangt u een pensioen? Dan bent u automatisch aangesloten bij een ziekenfonds. Het maakt niet uit bij welke mutualiteit u klant bent.

Medisch Pedicure

Wilt u weten of uw pedicurebehandeling voor een vergoeding in aanmerking komt, contacteer dan eerst uw mutualiteit. De meeste ziekenfondsen geven een vergoeding per sessie of op jaarbasis. De nodige formulieren kan u bij mij als pedicure laten invullen.

Meer info kan je terugvinden bij de rubriek terugbetaling ziekenfonds.